Wednesday, December 4, 2013

Promosi : Omega Guard Shaklee - Minyak Ikan Berkualiti Tinggi !!

Assalamualaikum & Hello.


Apa itu Shaklee OmegaGuard?

Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Diekstrak dari ikan laut air sejuk di perairan negara Jepun. Ia bukan dari hati minyak ikan. Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. 

Omega Guard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) yang merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA. 
Antara kelebihan Shaklee Omega Guard:

√ Mengurangkan kesakitan dan keradangan
√ Menjaga Kesihatan Kardiovaskular
√ Mengurangkan risiko stroke dan serangan jantung
√ Memperbaiki fungsi otak dan meningkatkan kecerdasan
√ Menurunkan kadar insiden gangguan kesihatan kanak-kanak
√ Menyokong kesihatan mata
√ Mengawal kolestrol
√ Menjaga kesihatan sendi
√ Memperkuatkan sistem imunisasi badan

Testimoni Pengguna Shaklee Omega Guard: 

1) Masalah: Perut buncit.



" Ini adalah testimoni hubby saya sendiri sebelum dan selepas mengkonsumsi OMEGA GUARD shaklee..!! Sejak berkahwin beliau mengalami masalah perut buncit tahap ke-2. Dalam hanya 3 bulan selepas pengambilan omega guard secara konsisten dan sedikit bersenam..hubby dapat mengembalikan bentuk badan nya seperti dahulu semula..Ohh..saya HAPPY..!!" - Mariana.


2) 

3) 

Jom dapatkan Omega Guard Shaklee dengan harga yang sangat murah sepanjang bulan Disember 2013 ini!!

Juga dapatkan product Shaklee yang lain dengan harga yang jauh lebih rendah bila anda mendaftar sebagai ahli.
Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
WhatApps / SMS - 0173807103

Friday, November 8, 2013

Promosi: Jom dapatkan Vivix dengan harga durian runtuh !! Sangat berbaloi !! Murah !!

Assalamualaikum & Hello !!



Promosi Bulan November 2013 - Shaklee Vivix


Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
Ramuan semulajadi 

1) Polygonum Cuspidatum




2) Muscadine Grape




3) Purple Carrot 



4) Elderberry (Sambucus Nigra)


Siapa yang patut ambil Vivix ?

1) ANDA yang mementingkan kesihatan dalaman dan kecantikan.
2) Mempunyai risiko kanser
3) Penghidap diabetis
4) Tinggi kolestrol dalam darah
5) Berisiko sakit jantung
Testimoni:




Jom dapatkan Shaklee dengan harga yang sangat murah sepanjang bulan November 2013 ini!!

PERHATIAN : Vivix tidak disarankan kepada ibu mengandung.
Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS - 0173807103


Tuesday, September 3, 2013

Promosi Shaklee Bulan September 2013 : CoQHealth™ Plus


Assalamualaikum & Hello.


CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.


CoQ10 telah ditunjukkan dapat:

• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah








Testimoni pengguna CoQHealth™ Plus Shaklee:
1. 







2.








3.









4.







5.












Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS - 0173807103

Thursday, August 15, 2013

Syoknya Bisnes Shaklee

Assalamualaikum & Hello,

Alhamdulillah. Semalam merupakan hari PAY DAY bagi semua ahli Shaklee Independent Distributor. Seronok tak terkata. Maklumlah, penat lelah bulan lepas dibayar dalam musim perayaan. Rasa macam nak sambung beraya lagi dah ni. Hehe

Alhamdulillah, rezeki bulan lepas meningkat secara mendadak. Ini lah yg dikata rezeki Ramadhan. Syukur sangat. Sebelum ni, tiap-tiap bulan cek 3 angka sampai kat rumah. Tapi kali ni, 4 angka pulak! Syukur. InsyaAllah, bulan depan naik 5 angka pulak. Tak mustahilkan. *smile*

Nak tahu kenapa saya nak join shaklee?


1) Nak dapatkan product Shaklee dengan harga member. 


Saya dan keluarga adalah pengguna tegar product Shaklee. Hampir semua product Shaklee kami guna. So, nak beli banyak memerlukan kewangan yg banyak. Tapi, sejak jadi ahli saya boleh berjimat banyak juga lah. Berbaloi sangat!

2) Business bersama Shaklee.

Bila dah mendaftar sebagai ahli Shaklee bermakna secara automatik saya sah menjadi "Shaklee Independent Distributor". Pada yang minat berniaga macam saya, inilah peluang yang tak seharusnya anda lepaskan.

Dengan Shaklee anda layak mendapat:
1) Cash Bonus
2) Car Bonus
3) Convention Trip 

Wooo.. Bestkan!!


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline.

Selebihnya anda boleh check disini.

Pada anda yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee dan cara menjadi ahli, jangan malu jangan segan hubungi saya. 

Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS - 0173807103

Wednesday, August 14, 2013

Alfalfa Complex Shaklee : A Must Have Vitamin Sepanjang Musim Raya.

Assalamualaikum & Hello!

Rasanya tak terlambat lagi nak wish korang semua, Selamat Hari Raya Aidilfitri! Walaupun dah seminggu beraya, tapi tetap gak nak wish.

Macam mana sambutan raya lepas, mesti meriahkan. Alhamdulillah, raya saya kali ini mmg sangatlah meriah. Meriah dengan keluarga yg dapat berkumpul semua dan yang paling best, meriah dengan juadah raya yang pelbagai. Bila dah pelbagai tu, faham-faham aje la. Selera raya menjadi-jadi. Semua juadah nak dirasakan. Seronok!

Tapiawas yaSeronok merasa tanpa batasan mgkin mengundang kesihatan 
yang kurang best. Antaranyaberat badan yang berlebihan. Bila dah terlebih tu, macam-macam penyakit lain pulak yang akan singgahkan. 

Menakotkan!! 

Tapi, jangan risau. Supplement Shaklee dapat membantu anda! Semperna raya ini, saya nak kenalkan anda semua dengan salah satu supplement Shaklee yang menjadi pojaan hati saya. 


Tadaaaa!!



Apa itu Alfalfa Complex Shaklee ?

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.


Kebaikkan Alfalfa Complex Shaklee :

1.    
Merawat gangguan pencernaan

2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.   Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Testimoni pengguna Alfalfa Complex Shaklee:

1)







2)






3)







Ramai yang telah mencuba dan mendapat feedback positif. Anda bila lagi? Cepat dapatkan sebelum terlambat ya!!
Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS - 0173807103

Friday, August 2, 2013

Promosi Ogos 2013 : Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Assalamualaikum & Hello!


Semperna promosi bulan inijom berkenalan dengan Shaklee Advanced Joint Health Tablet !!


Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Kebaikkan:

1) Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia)

*menghalang pembentukan bahan kimia yang menghalang yang menyerang tulang rawan. 
*bahan aktif utama Ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

2) Bertindak sebagai kusyen (Ekstrak Jagung) 

*membantu mengekalkan tulang rawan. 
*ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan.

3) Memelihara tisu penyambung yang sihat (Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C)

*membekalkan sokongan nutrien untuk kologen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%

Testimoni:

1) 


2) 



Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS - 0173807103

Thursday, July 18, 2013

Istimewa Set Budget Ramadhan

Assalamualaikum & Hello,

Istimewa sepanjang Ramadhan ini. 

Dapatkan segera set bajet pilihan anda dengan harga istimewa yang mampu dimiliki.

√ SET BAJET PENYUSUAN ( ESP + Alfalfa )
√ SET BAJET KECANTIKAN ( ESP + GLA Complex )
√ SET BAJET RAMADHAN ( ESP + Performance Drink )
√ SET BAJET SLIMMING ( ESP + Lechithin )
√ SET MIGHTY TRIPLE GEM ( ESP + Performance Drink + Meal Shake)



Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian di 017.380.7103 (SMS/WhatsApp)

Sunday, April 28, 2013

Shaklee NutriFeron™ - Immune Support


Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima

Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun - Dr. Yasuhiko Kojima. 

Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan

Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.  

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada:

1) biji labu 

   - merangsang pengeluaran interferon semulajadi didalam tubuh
   - menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser.

2) benih plantago

   - mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun

3) kuntuman bunga Japanese Honeysuckle 

   - menentang pencerobohan virus dan kuman

4) bunga safflower

   - menghasilkan dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman. 


Faedah utama:


Menguatkan sistem imun dalam 3 hari - ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.

Melawan kanser dan tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.

Melindungi terhadap influenza - ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.

Meringankan tekanan dan kelesuan - membantu mengatasi  kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.

Kelewatan Penuaan - formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.

Mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.

Meningkatkan Menopaus - Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.

Membantu masalah PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

Testimoni pengguna Shaklee NutriFeron™

1.

2.
3.

Untuk Info & Order, sila hubungi:
Diana
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 885237
SMS/WhatsApp/WeChat - 0173807103


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 

Blog Template by YummyLolly.com